Kinetoterapie copii / Kineto bebe / Servicii kinetoterapie Bucuresti / Kinetoterapeut copii /  Contact  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon - 0740 023 085

 

VIATA SANATOASA    COPII SANATOSI

"Terapie prin miscare ! Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decat inactivitatea fizică permanentă."    Aristotel

Despre Noi

Suntem tineri, ambiţioşi şi pasionaţi de ceea ce facem, şi dorim să venim în ajutorul copiilor sănătoşi, urmărind etapele de dezvoltare neuropsihomotorii adecvate vȃrstei, cȃt şi micilor suferinzi cu diverse afecţiuni. Fiecare copil are parte de o evaluare proprie în urma căreia se stabilesc obiectivele kinetice, şi se realizează un program kinetic adecvat şi personalizat, în funcţie de necesităţile acestuia. Ȋn prezent ne ocupăm de copii cu deficienţe într-un cadru clinic,însă dorim să oferim aceleaşi şanse şi celor la domiciliu, vrȃnd să ne ocupăm de starea de sănătate a copiilor dumneavoastră cu acelaşi profesionalism de care au parte şi cei pe care îi recuperăm în cadrul clinic. Cu o experienţă bogată în domeniu şi o bază largă de cunoştinţe în recuperarea medicală a nou-născuţilor şi copiilor, printre noi se află licenţiaţi, masteranzi şi doctoranzi ai universităţilor de kinetoterapie cu renume din Bucureşti.

despre noi kineto

Suntem sustinatori ai sanatatii  si al echilibrului intre functiile fizice si psihice ale organismului. In acest sens, ne-am propus sa va oferim tot ce este mai bun in materie de servicii kinetoterapeutice, sa va ascultam si sa fim atenti la exigentele voastre, pentru ca in final sa reusim sa stabilim un raport de incredere si de respect reciproc.

Kinetoterapia se poate folosi cu succes si în viata cotidiană pentru un stil de viată sănătos.

"Terapie prin miscare ! Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decat inactivitatea fizică permanentă."    Aristotel